Marine & Offshore

Tætninger, pakninger og andre dele til brug indenfor Marine branchen

Sealtech har mange års erfaring inden for Marine- og Offshoreindustrien.

Til dig som arbejder med Marine motorer kan du hos Sealtech få produkter som har alle nødvendige tekniske egenskaber og godkendelser, og som er testet i Marine motorer gennem mange år.​

Sealtech har ligeledes mange års erfaring inden for offshore sektoren, og har stor erfaring og kendskab til branchens behov og krav. Sealtechs produkter er af højeste standard og lever op til alle offshore branchens specifikke krav til holdbarhed, sikkerhed og styrke.

Alle emner til Marine og Offshore branchen er fremstillet indenfor EU.​

Vi tilbyder expertrådgivning og hjælper meget gerne med at anbefale de rigtige produkter til et bestemt miljø. Vi kan også ud fra prøver måle størrelser, materialer, hårdhed ect. Vi tager altid udgangspunkt i kundens individuelle behov og tilbyder alle løsninger inden for pakninger og tætninger.

Kontakt os og hør mere om vores pakninger og andre produkter og hvordan de kan skabe værdi i dine applikationer.​

​NORSOK M-710 HNBR

NORSOK standarderne er udviklet for at sikre tilstrækkelig sikkerhed, værdiskabelse og omkostningseffektivitet indenfor olie- og gasindustrien. Sealtech kan leverer NORSOK godkendte HNBR løsninger til brug i kritiske applikationer. Vi tilbyder et bredt udvalg af O-ringe der lever op til standarderne i olie- og gas industrien. Sealtech sørger altid for den nødvendige dokumentation så alle artikler leveres med dokumentationen der kræves anført i M-710 standarden (Rev. 2, October 2001). Dermed vil du som kunde hos Sealtech altid være i besiddelse af den nødvendige dokumentation for tætningsløsninger i henhold til de anførte krav i NORSOK M-710 standarden.

HNBR egenskaber

  • HNBR er en elastomer. Elastomeren er en hydreret nitrilgummi. Elastomeren har god oliebestandighed. Temp. -30 °C til +150 °C.
  • God modstandsdygtighed over for stråling
  • God modstandsdygtighed over for råolie
  • Lav kompression selv ved høje temperaturer
  • Lav støj- / vibrationstransmission
  • ​God slidstyrke
  • Fremragende kemisk resistens

NORSOK standard under udvikling

NORSOK standarden er under løbende udvikling, hvilket betyder at nye materialeegenskaber og krav kan blive introduceret. Hos Sealtech står vi altid klar til at besvare spørgsmål vedrøedne standarder og krav indenfor olie- og gas industrien. Vores kompetente medarbejdere står således til rådighed, og hjælper med at finde den rette løsning til jeres behov.

Kontakt os for yderligere spørgsmål

Kontakt os og hør mere om vores pakninger og andre produkter og hvordan de kan skabe værdi i dine applikationer.​

Du kan altid kontakte os via telefon eller mail. Du kan også kontakte os, hvis du ønsker et tilbud eller flere tekniske oplysninger om vores produkter.