Fødevarer

Tætninger og pakninger til brug indenfor Fødevarer​

​SEALTECH er godkendt iht. til FDA og EC 1935/2004 – materialer med kontakt til fødevarer. I fødevarebranchen er kvalitet og processikkerhed en vigtig faktor. SEALTECH tilbyder komponenter af høj kvalitet der opfylder alle krav. Sealtech sørger altid for de påkrævede certifikater og dokumentation. Kontakt os hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker til certifikater og dokumentation.

Egenskaber og sortiment

Der er et stigende behov for forskellige PTFE løsninger med forskellige fyldstoffer såsom metal, kulfiber, glas etc. PTFE løsninger vælges ofte indenfor Fødevarer, da der er høje kvalitetskrav. PTFE er ligeledes et rent grundstof, kemisk resistent og tåler lave og høje temperaturer. Herudover kan PTFE ofte reducere vægt og øge funktionaliteten. Sealtech tilbyder også løsninger i PEEK materiale. PEEK udmærker sig ved at have god kemisk resistens, lav friktion, mekanisk styrke, høj temperaturbestandig etc.

Vi tilbyder dig ekspertrådgivning og hjælper dig med projekter og det rigtige produkt valg så du for alle de nødvendige godkendelser og krav til standarder. Vi har mange års erfaring inden for pakninger til fødevareindustrien.

Kontakt os og hør mere om vores fødevarer

Kontakt os og hør mere om vores pakninger fra Sealtach og hvordan de kan skabe værdi i dine applikationer.​

Du kan altid kontakte os via telefon eller mail. Du kan også kontakte os, hvis du ønsker et tilbud eller flere tekniske oplysninger om vores produkter.